websitebanner

 

Als lid van de Personeelsvereniging DAF Westerlo heb je recht op een PV Lidkaart. Met deze lidkaart bekom je bij een groot aantal winkels exclusieve kortingen. We trachten altijd om een zo breed mogelijke waaier aan aanbiedingen te bekomen en te vernieuwen.
 
Bij Pizzahut in Geel, Hasselt en Turnhout en Mechelen zijn er exclusieve aanbiedingen die regelmatig veranderen. Voor deze aanbiedingen verwijzen we naar onze mededelingsborden.
 
Sinds kort hebben onze PV Leden maar liefst 30% korting op verven bij Artecobel. Verder is er nog 10% korting op alle non paint artikelen.
Of dit nog niet genoeg is komen er elke 3 maanden nog eens extra aanbiedingen bovenop deze kortingen. Deze vind je terug op onze PV borden doorheen het bedrijf DAF.
 
Als grote klant bij Center Parcs (jaarlijks familieweekend met steeds tussen 600 en 750 deelnemers) hebben we een mooie deal verkregen. Bij onze PV bestuursleden, op het PV secretariaat of in onze personeelswinkel (open op donderdag tussen 13u en 16u) zijn dagtickets te verkrijgen aan 11 € in plaats van 19,5 € voor De Vossenmeren en/of Erperheide. Bovendien is ook de parking inbegrepen.
 

Klik op het onderstaande icoontje en je krijgt een volledige lijst met kortingsmogelijkheden .

Pretparkprijzen ledenkortingen