websitebanner

In ons sportpark, dat eveneens gelegen is aan de Van Doornelaan, achter de grote parking, kan men terecht voor een gezellige babbel bij een fris pintje. Het sportpark wordt open gehouden door onze uitbaatster.
Voor verschillende van onze onderafdelingen is dit sportpark hun thuisbasis, en ze zijn daar dus regelmatig samen voor hobby, tornooien, lessen... enz.
~~~~
Maar ons sportpark heeft meer te bieden, er is een zaal met volledig ingerichte keuken en daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden tot afhuren. Verhuren kan enkel aan DAF medewerkers of mensen die gerelateerd zijn aan DAF medewerkers zoals naaste familieleden.
Dit kan gaan van een simpele "drink" in het café gedeelte, tot het afhuren van de hele zaal met ingerichte keuken voor ongeveer 120 personen.
Uiteraard is het huren van deze zaak goedkoper als je lid bent van de personeelsvereniging.
We willen er wel op wijzen dat onderafdelingen die hier gehuisvest zijn ook hun mogelijkheden moeten krijgen tot het beoefenen van hun hobby als hieraan op dat moment noodzaak zou zijn.
Het afhuren van de sportaccomodaties zoals de tennisterreinen of voetbalveld is in principe niet mogelijk. De tennisterreinen zijn ook geen speelplaats voor kinderen!
Voor alle informatie omtrent het afhuren van deze lokatie kan je terecht bij Christiane Nobels.
Tel sportpark tijdens de openingsuren: 014/568.380
Of Gsm: 0472/44.55.20

Sinds kort kan men het Sportpark beperkt (2u), huren voor vb kleine bijeenkomsten of cursussen. In deze formule kan men van de keuken geen gebruik maken. De huurprijs is 35 € en wordt afgerekend met de sportpark uitbaatster. Vooraf reserveren is verplicht, toch dient men rekening te houden met het feit dat de onderafdelingen steeds voorrang hebben.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina en like ons:
Sportpark DAF Westerlo

OOK NIET DAF MEDEWERKERS ZIJN VAN HARTE WELKOM IN ONS VERNIEUWDE SPORTPARK!

Openingsuren van het sportpark:
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13u tot 24u
Zaterdag van 10u tot 24u
Zondag van 13u tot 24u
Buiten bovenstaande uren kan het sportpark ook nog geopend zijn als er activiteiten zoals tennis, biljart of voetbal wedstrijden op de kalender staan.