NIEUWE AANBIEDINGEN!!!
Steeds meer zaken vinden de weg naar onze website en willen zo graag mee in ons verhaal van kortingsaanbieding voor onze PV DAF Westerlo leden stappen. Ondertussen is onze vzw uitgegroeid tot een grote DAF werknemers vereniging van 1900 leden, en daar zijn we niet weinig fier op.

We hebben steeds nieuwe, interessante en unieke aanbiedingen.

Hengelsport Reynders in Tessenderlo komt regelmatig met nieuwe aanbiedingen voor PV DAF Westerlo leden, maar geeft ook op de gewone winkelprijs een korting van 15% op vertoon van uw PV lidkaart. De korting is niet geldig op levend aas.
https://www.hengelsport-reynders.be/

VEN Events uit Mol (springkastelen, maar ook verhuur van allerlei geluids- en lichtmateriaal en ook organisator van totaalprojecten) geeft op vertoon van je PV DAF Westerlo lidkaart...
15% korting
op het hele factuur. Neem eens een kijkje op de website.
http://www.venevents.be/nl/

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van onze aanbiedingen, inschrijvingen activiteiten of andere wetenswaardigheden van de Personeelsvereniging, bezorg ons dan je thuis emailadres en wij doen de rest. Deze extra service is enkel voorbehouden aan onze PV DAF Westerlo leden. Wij werken niet met cookies en het mailadres zal enkel en alleen voor PV DAF Westerlo doeleinden gebruikt worden.