Om lid te worden van PV DAF Westerlo moet men tijdelijk of vast werkzaam zijn bij DAF Trucks Vlaanderen.
Eén lidmaatschap kost slechts 1€ per de maand en gaat rechtstreeks via de loonadministratie.
Hieronder kan je een aansluitingsformulier downloaden en afdrukken. Het aansluitingsformulier is geldig voor de grote PV familie. Voor die ene Euro is zowel de DAF medewerker(ster), alsook de partner en inwonende kinderen lid.
Het aansluitingsformulier biedt ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij één van onze onderafdelingen.
Men kan slechts aansluiten bij één van onze onderliggende clubs als men bij de grote PV familie is aangesloten.
Een duidelijk en volledig ingevuld aansluitingsformulier kan je binnen brengen bij één van onze hoofdbestuursleden of in onze PV bus droppen (de PV bus hangt aan naast de inkomdeur van Calastra). Enkele weken later krijg je je persoonlijke PV Lidkaart toegestuurd.

Download hieronder je aansluitingsformulier voor PV DAF Westerlo of één van onze onderafdelingen. (Enkel voor DAF medewerkers)

 

 

Sinds enige tijd werd er ook een Facebook pagina opgericht van de Personeelsvereniging DAF Westerlo. De bedoeling van deze pagina is om jullie nog sneller en beter  "up to date" te houden van onze activiteiten, kortingen of andere interessante weetjes. De Facebookpagina is een gesloten groep en enkel bedoeld voor onze P.V. leden en/of huisgenoten. U moet dus wel even de moeite doen om op het Fb logo rechts te klikken en u aan te melden.